Връщане и замяна

1. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, както и да върне същата за замяна в срок от 14 дни, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  2. Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на куриера.
  3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
  4. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок от 14 дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули. Кесери ЕООД възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Клиентът има право да върне или заяви подмяна  в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката: - на следните адреси:

гр. Айтос 8500, Офис Еконт - Автогара

гр. Бургас 8000, Офис Спиди - ПОБЕДА [740]

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

  • -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
  • -грешката е настъпила в резултат на наша вина;

Стоката следва да бъде в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи – фактура, касов бон.

Продукта е добавен към желани
Продукта е добавен за сравнение

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.